Selecteer een pagina

LES 2: KIJKEN & ZIEN

Nou, met die nieuwsgierigheid zit het dus wel goed 🙂

Voor 97 euro (incl. BTW) kun je écht starten aan les 2 en krijg je uiteindelijk ook toegang tot de vier lessen daarna. Ik kan je allerlei argumenten geven om het wel of niet te doen, maar de enige die kan voelen of deze cursus passend is, ben jij. Wat ik wel nog kwijt wil is: kies je moment. Deze cursus kan enorm veel in beweging zetten, dus áls je begint, ga dan vol!

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat leert deze cursus mij?

VOLG WAT JE RAAKT helpt je nieuwsgieriger te kijken, creatiever te denken en daadkrachtiger te doen. Wat dat je oplevert? Dat je vrijer, zekerder, met meer plezier en minder oordeel in het leven staat en keuzes maakt die bij jou passen.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan VOLG WAT JE RAAKT?

Denk aan zo’n twee tot zes uur per week.

Hoe lang heb ik toegang tot het cursusmateriaal?

De eerste les is gratis te volgen. Na het bestellen van de cursus opent na drie dagen les 2 en vanaf dan is er iedere week een nieuwe les toegankelijk. Voor de gehele cursus staat vijfenhalve week. Lukt het je om welke reden dan ook niet de cursus binnen die tijd af te ronden, dan is er niks aan de hand. Met je inloggegevens heb je onbeperkt toegang tot het lesmateriaal. De werkboeken zijn bovendien downloadbaar, dus wellicht fijn om te bewaren en nog eens terug te lezen.

Is de cursus ook interessant als ik al een BOOSTsessie gedaan heb bij je?

Omdat maatwerk nu eenmaal meer geld kost en een BOOSTsessie daardoor niet voor iedereen tot de mogelijkheden behoorde, heb ik VOLG WAT JE RAAKT ontwikkeld. De cursus is gestoeld op de technieken die ik toepas tijdens een BOOSTsessie. Als je al een sessie gedaan hebt, zal veel in deze cursus je dus bekend voorkomen. Anderzijds heb ik er ook veel nieuws in heb gestopt, online is immers anders dan offline. Toch raad ik je aan de cursus alleen te bestellen als je je op dit moment in een nieuwe situatie bevindt en/of een andere vraag hebt die je beantwoord wilt zien dan je had ten tijde van de BOOSTsessie.