VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je vragen over VOLG WAT JE RAAKT na het lezen van de informatie hier in de boomhut of het doen van de eerste les? Wie weet staat je antwoord hieronder. Zo niet, mail me gerust: celine@project96.nl.

Wat leert deze cursus mij?

VOLG WAT JE RAAKT helpt je nieuwsgieriger te kijken, creatiever te denken en daadkrachtiger te doen. Wat dat je oplevert? Dat je vrijer, zekerder, met meer plezier en minder oordeel in het leven staat en keuzes maakt die bij jou passen.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan VOLG WAT JE RAAKT?

Denk aan zo’n twee tot zes uur per week.

Hoe lang heb ik toegang tot het cursusmateriaal?

De eerste les is gratis te volgen. Na het bestellen van de cursus opent na drie dagen les 2 en vanaf dan is er iedere week een nieuwe les toegankelijk. Voor de gehele cursus staat vijfenhalve week. Lukt het je om welke reden dan ook niet de cursus binnen die tijd af te ronden, dan is er niks aan de hand. Met je inloggegevens heb je onbeperkt toegang tot het lesmateriaal. De werkboeken zijn bovendien downloadbaar, dus wellicht fijn om te bewaren en nog eens terug te lezen.

Is de cursus ook interessant als ik al een BOOSTsessie gedaan heb bij je?

Omdat maatwerk nu eenmaal meer geld kost en een BOOSTsessie daardoor niet voor iedereen tot de mogelijkheden behoorde, heb ik VOLG WAT JE RAAKT ontwikkeld. De cursus is gestoeld op de technieken die ik toepas tijdens een BOOSTsessie. Als je al een sessie gedaan hebt, zal veel in deze cursus je dus bekend voorkomen. Anderzijds heb ik er ook veel nieuws in heb gestopt, online is immers anders dan offline. Toch raad ik je aan de cursus alleen te bestellen als je je op dit moment in een nieuwe situatie bevindt en/of een andere vraag hebt die je beantwoord wilt zien dan je had ten tijde van de BOOSTsessie.

Zijn er ook contactmomenten met jou tijdens de cursus, Céline?

Nee, tijdens deze cursus heb je geen direct contact met mij; hij is bedoeld om helemaal zelfstandig te kunnen doorlopen. Mocht je liever persoonlijk contact willen, dan is het misschien een idee om een POWER-call te boeken – meer daarover vind je hier. Ook de combinatie van één of twee POWER-calls én VOLG WAT JE RAAKT is een optie. Als je daarover denkt, stuur me dan een mailtje (celine@project96.nl) dan kijken we samen wat het beste past bij jouw vraag(stuk) van dat moment.

De training heeft mij geholpen om te kiezen voor een nieuwe weg (stoppen met een baan waar ik erg ongelukkig was), weliswaar niet direct, maar het zaadje is door de cursus zeker geplant.
Floor